Maharashtra Board Class 5 Maths Solutions Chapter 3 Addition and Subtraction Problem Set 11

Balbharti Maharashtra Board Class 5 Maths Solutions Chapter 3 Addition and Subtraction Problem Set 11 Textbook Exercise Important Questions and Answers.

Maharashtra State Board Class 5 Maths Solutions Chapter 3 Addition and Subtraction Problem Set 11

Question 1.
Subtract the following:

(1) 8,57,513 – 4,82,256
Solution:
Maharashtra Board Class 5 Maths Solutions Chapter 3 Addition and Subtraction Problem Set 11 1
Answer:
3,75,257

Maharashtra Board Class 5 Maths Solutions Chapter 3 Addition and Subtraction Problem Set 11

(2) 13,17,519 – 10,07,423
Solution:
Maharashtra Board Class 5 Maths Solutions Chapter 3 Addition and Subtraction Problem Set 11 2
Answer:
3,10,096

(3) 68,34,501 – 23,57,823
Solution:
Maharashtra Board Class 5 Maths Solutions Chapter 3 Addition and Subtraction Problem Set 11 3
Answer:
44,76,678

(4) 45,43,827 – 12,05,938
Solution:
Maharashtra Board Class 5 Maths Solutions Chapter 3 Addition and Subtraction Problem Set 11 8
Answer:
33,37,889

Maharashtra Board Class 5 Maths Solutions Chapter 3 Addition and Subtraction Problem Set 11

(5) 70,12,345 – 28,64,547
Solution:
Maharashtra Board Class 5 Maths Solutions Chapter 3 Addition and Subtraction Problem Set 11 7
Answer:
41,47,798

(6) 38,01,213 – 37,54,648
Solution:
Maharashtra Board Class 5 Maths Solutions Chapter 3 Addition and Subtraction Problem Set 11 6
Answer:
46,565

Study the following word problem.

In 2001, the population of a city was 21,43,567. In 2011, it was 28,09,878. By how much did the population grow?
Maharashtra Board Class 5 Maths Solutions Chapter 3 Addition and Subtraction Problem Set 11 9

The population grew by 6,66,311.

Maharashtra Board Class 5 Maths Solutions Chapter 3 Addition and Subtraction Problem Set 11

Addition and Subtraction Problem Set 11 Additional Important Questions and Answers

Subtract the following:

(1) 53,14,018 – 43,14,019
Solution:
Maharashtra Board Class 5 Maths Solutions Chapter 3 Addition and Subtraction Problem Set 11 5
Answer:
9,99,999

(2) 67,05,136 – 34,56,789
Solution:
Maharashtra Board Class 5 Maths Solutions Chapter 3 Addition and Subtraction Problem Set 11 4
Answer:
32,48,347

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top